De ce nu mai bea Martini agentul 007

Daca pana acum isi comanda mereu un cocktail cu Martini "Shaken, not stirred", agentul 007 s-a adaptat la ritmul alert al mileniului 3. Daniel Craig, caci despre el e vorba aici, bea cu placere noua vodka senzatie a anului - Black Cow. Shot, ca un agent secret nu are timp sa mai savureze cocktailuri.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Sortiment britanic, vodka facuta din lapte a devenit must-drink in restaurantele londoneze. O comanda Liz Hurley, o comanda si alte vedete. Asadar, la intrebarea pusa la ora de zoologie “ce ne da noua vaca?” a aparut un nou raspuns. Incepand de anul aceasta, vaca ne da carne, lapte si ….vodka. Vodka facuta din lapte exista si are deja fanii ei. A aparut recent pe piata din britanica, dupa ce un fermier inventiv s-a gandit sa foloseasca si altfel laptele obtinut la ferma sa. 

TREZESTE-TE DIMINEATA CU UN VOCACCINO, cocktailul cu vodka ce te pune in miscare!
 
La 47 de ani, barbatul are o ferma cu 250 de vaci care au devenit pioni principali. Ugerele lor produc materie prima pentru cel mai bizar sortiment de vodka.
 
Fermierul s-a inspirat dintr-un documentar facut in Siberia. Emisiunea prezenta traditiile si obiceiurile populatiilor din taiga si abilitatea lor de a face bauturi alcoolice din aproape orice. Un exemplu era bautura fermentata din laptele iacilor. Trei ani mai tarziu a aparut Black Cow- prima vodka facuta exclusiv din lapte.
 
Ce gust are vodka facuta exclusiv din lapte? Daily Mail scrie ca are o usoara aroma de crema si deja sedus papilele vedetelor britanice. Daca nu v-ati planificat o vizita la Londra curand si aveti curiozitatea de a o incerca, vodka facuta din lapte se poate comanda si pe internet pentru 35 de euro.
 
Cocktail cu vodka
 
 
Daca faceti rost de asa ceva, incercati un shot de vodka facuta din lapte, in care sa inlocuiti lamaia cu bucati de branza Cheddar. Reteta se afla in meniul unui bar de fite din Marea Britanie. Mare atentie, vodka tinuta in congelator trebuie sa inece maslina singuratica din pahar. Barmanii promit ca un astfel de shot te va zdruncina din temelii.
 
Daca totusi vrei sa fii de moda veche si te intorci la cocktail-ul preferat de agentul 007, cere o vodka martini shaken, not stirred. Iata cum poti verifica daca barmanul ti-l pregateste corect:
 
 
 
 

 

Tags:
Ce gust are vodka facuta din lapte
shot de vodka
cocktail cu vodka
James Bond
martini
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Vodka ucide rusii pe capete Experiente

    Vodka ucide rusii pe capete

    22.10.2014

    Vodka e bautura preferata a rusilor. E singura care i-ar putea incalzi in perioadele prelungite de ger si ii si binedispune rapid. Printre primele lucruri pe care le inveti ca turist ajuns in...

    mai mult
  • Dieta Martini Diete cu putine calorii

    Dieta Martini

    16.03.2010

    Si totusi, de ce ‘Dieta cu Martini”? Premisa de la care a plecat autoarea acestei diete este invingerea poftelor. Invingerea poftelor prin recunosterea acestora. Suna ciudat, nu? Daca...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare